Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
308883
Person
Lene Waldenstrøm
Universitetslektor
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Resultater
Resultater
Framtidens smaker, hva rører seg innen sensorisk vitenskap?
Waldenstrøm, Lene. 2023, Matseminaret 2023: «Fra fôr til bord - våre spisevaner og planetens velferd». NTNU
Faglig foredrag
Comparison and combination of sensory- and consumer methodology on marine resources.
Waldenstrøm, Lene. 2023, Presentasjon i avdeling Sensorikk, forbruker og innovasjon. NTNU
Faglig foredrag
Smakssansene våre - foredrag i opptak.
Waldenstrøm, Lene. 2023, Sjømat 23 - Norway Seafood Festival. NTNU
Faglig foredrag
Smaksmetodikk og smaksshow.
Waldenstrøm, Lene. 2023, Fagdager MRmat. NTNU
Faglig foredrag
Consumer sceptism towards smoke-flavouring - Is it for real?
Waldenstrøm, Lene; Wahlgren, Marte Berg; Strand, Åse; Fjøsne, Anna Eline M.; Senstad, Birgitte; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari. 2022, EuroSense 2022. NTNU, NOFIMA
Poster
1
-
5
av
29
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Hodejegerne - studentrekruttering ved bruk av design thinking
Eva Falch + 4 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Avsluttet prosjekt
Trøndersk ølgjær: isolering og karakterisering av trøndersk villgjær for bruk i ølbrygging
Anita Nordeng Jakobsen + 2 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
7 resultater
Avsluttet prosjekt
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
3
av
3