Cristin-person-ID: 325917
Person

Aktiv cristin-person Daniel Bødtker-Lund

  • Stilling:
    Universitetslektor
    ved Institutt for yrkesfaglærerutdanning ved OsloMet - storbyuniversitetet

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Næringsmiddelteknologi • Ernæring • Fagdidaktikk

Emneord

Restaurant- og matfag • Produktutvikling • Entreprenørskap • Kosthold • Mat og helse • Yrkesfaglærerutdanning • Sensorikk • Yrkesfag • Matteknologi • Yrkesdifferensiering

Kontaktinformasjon

Telefon
+47 67 23 71 22
Sted
Kunnskapsveien 55, 2007 Kjeller

Forskningsetisk erklæring

Jeg har satt meg inn i og lover å følge

Resultater Resultater

Kokkers yrkesopplæring - sensorikk. Hvordan utvikles smaken hos kokker gjennom yrkesutdanningen?

Bødtker-Lund, Daniel. 2022, Fagdag for restaurant- og matfag. OSLOMETFaglig foredrag

Den profesjonelle smaken. Ph.d.-prosjekt om kokkers yrkesopplæring.

Bødtker-Lund, Daniel. 2020, Medlemsmøte Sensorisk studiegruppe. OSLOMETVitenskapelig foredrag

Internationalisation. Vocational teacher education: Culinary Arts - Restaurant and food processing.

Schön, Eldbjørg Marie; Bødtker-Lund, Daniel. 2019, Internationalisation of the Home Curriculum. OSLOMETFaglig foredrag

Teachers Cooperation .

Schön, Eldbjørg Marie; Bødtker-Lund, Daniel. 2017, Teacher cooperatin. OSLOMETFaglig foredrag
1 - 5 av 31 | Neste | Siste »