Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
7452
Person
Gunnar Vittersø
Forsker
ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet
Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon
+47 67 23 56 37
Resultater
Resultater
Lokalmat – et spiselig begrep?
Amilien, Virginie; Hegnes, Atle Wehn; Vittersø, Gunnar; Schjøll, Alexander. 2024, nationen.no. OSLOMET
Kronikk
Sustainability conventions in a local organic consumer cooperative in Norway: Hope and trouble of participants.
Torjusen, Hanne; Vittersø, Gunnar. 2023, Routledge. OSLOMET
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
The role of public procurement in increasing the availability of local and organic food. The views of stakeholders involved in different food provisioning systems.
Kuraj, Sabina; Vittersø, Gunnar; Torjusen, Hanne; Uldahl, Maria; Borgen, Svein Ole. 2023, Local food systems, local food policies and public procurement of food and catering: When is local (more) sustainable?. OSLOMET
Vitenskapelig foredrag
FOOdIVERSE Diversifying organic and sustainable food systems.
Wahlen, Stefan; Vittersø, Gunnar; Evans, Adrian; Kopczynska, Ewa; Forno, Francesca. 2023, Joint Conference on Food Systems. OSLOMET
Poster
FOOdIVERSE - WP2 Diversity in Food Cultures.
Vittersø, Gunnar; Torjusen, Hanne; Kuraj, Sabina. 2023, Joint Conference on Food Systems. OSLOMET
Vitenskapelig foredrag
1
-
5
av
178
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Strength2Food FORSTERK
Gunnar Vittersø + 3 deltakere
Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet
9 resultater
Avsluttet prosjekt
Omstridte innsatsfaktorer i norsk økologisk landbruk: Betydning for oppfatninger og forbruk av økologisk mat.
Gunnar Vittersø
Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet
9 resultater
Avsluttet prosjekt
Organic-PLUS: Pathways to phase-out contentious inputs from organic agriculture in Europe
Ulrich Schmutz + 1 deltaker
Coventry University
Avsluttet prosjekt
FOOdIVERSE: Diversifying sustainable and organic food systems
Stefan Wahlen + 4 deltakere
OsloMet - storbyuniversitetet
Avsluttet prosjekt
#Amazing grazing - bærekraftig kjøtt og ull fra sau som beiter i norsk utmark
Lise Grøva + 9 deltakere
Norsk institutt for bioøkonomi
2 resultater
Aktivt prosjekt
1
-
5
av
18
|
Neste
|
Siste »