Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1547369
Sist endret:
4. januar 2019, 09:48
Resultat
Fagartikkel
2017
Sushitrenden sett fra et mattrygghetsperspektiv
Sunniva Hoel
og
Anita Nordeng Jakobsen
Tidsskrift
Tidsskrift
Matindustrien
ISSN 0809-8042
NVI-nivå 0
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Fagartikkel
Publiseringsår: 2017
Trykket: 2017
Hefte: 11
Sider: 28 - 29
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Sushitrenden sett fra et mattrygghetsperspektiv
Bidragsytere
Bidragsytere
Sunniva Hoel
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
2
av
2
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
Innovative teknologiske løsninger for økt holdbarhet i lett-prosessert sjømat
Jørgen Lerfall + 6 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
27 resultater
Avsluttet prosjekt
Lokale spiseklare sjømatprodukter - mattrygghet i hele verdikjeden
Anita Nordeng Jakobsen + 4 deltakere
Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
12 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
3
av
3