Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1637844
Sist endret:
13. september 2019, 12:36
NVI-rapporteringsår:
2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019
Effect of heat treatment and packaging technology on the microbial load of lightly processed seafood
Nanna Louise Abel
Bjørn Tore Rotabakk
og
Jørgen Lerfall
Tidsskrift
Tidsskrift
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie
ISSN 0023-6438
e-ISSN 1096-1127
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2018
Trykket: 2019
Volum: 101
Sider: 123 - 129
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.11.025
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2648282
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85056622638
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of heat treatment and packaging technology on the microbial load of lightly processed seafood
Bidragsytere
Bidragsytere
Nanna Louise Abel
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Bjørn Tore Rotabakk
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Jørgen Lerfall
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
Lightly processed seafood – optimization of process technology in production of ready-to-eat products
Jørgen Lerfall + 1 deltaker
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
5 resultater
Avsluttet prosjekt
Innovative teknologiske løsninger for økt holdbarhet i lett-prosessert sjømat
Jørgen Lerfall + 6 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
27 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
3
av
3