Cristin-resultat-ID: 1637844
Sist endret: 13. september 2019, 12:36
NVI-rapporteringsår: 2019
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2019

Effect of heat treatment and packaging technology on the microbial load of lightly processed seafood

Bidragsytere:
  • Nanna Louise Abel
  • Bjørn Tore Rotabakk og
  • Jørgen Lerfall

Tidsskrift

Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie
ISSN 0023-6438
e-ISSN 1096-1127
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2019
Publisert online: 2018
Trykket: 2019
Volum: 101
Sider: 123 - 129
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85056622638

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of heat treatment and packaging technology on the microbial load of lightly processed seafood

Bidragsytere

Nanna Louise Abel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bjørn Tore Rotabakk

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3