Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1648183
Sist endret:
2. januar 2019, 09:46
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2018
Lightly processed seafood – Improving shelf life and food quality
Nanna Louise Abel
Bjørn Tore Rotabakk
og
Jørgen Lerfall
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 48th WEFTA meeting
Sted: Lisbon
Dato fra:
15. oktober 2018
Dato til:
18. oktober 2018
Arrangør:
Arrangørnavn: West European Fish Technologists Association
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2018
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Lightly processed seafood – Improving shelf life and food quality
Bidragsytere
Bidragsytere
Nanna Louise Abel
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Bjørn Tore Rotabakk
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jørgen Lerfall
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
Lightly processed seafood – optimization of process technology in production of ready-to-eat products
Jørgen Lerfall + 1 deltaker
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
5 resultater
Avsluttet prosjekt
Innovative teknologiske løsninger for økt holdbarhet i lett-prosessert sjømat
Jørgen Lerfall + 6 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
27 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
3
av
3