Cristin-resultat-ID: 1648183
Sist endret: 2. januar 2019, 09:46
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2018

Lightly processed seafood – Improving shelf life and food quality

Bidragsytere:
  • Nanna Louise Abel
  • Bjørn Tore Rotabakk og
  • Jørgen Lerfall

Presentasjon

Navn på arrangementet: 48th WEFTA meeting
Sted: Lisbon
Dato fra: 15. oktober 2018
Dato til: 18. oktober 2018

Arrangør:

Arrangørnavn: West European Fish Technologists Association

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Lightly processed seafood – Improving shelf life and food quality

Bidragsytere

Nanna Louise Abel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bjørn Tore Rotabakk

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3