Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
35687
Person
Eva Falch
Førsteamanuensis
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Næringsmiddelteknologi
Emneord
Bioteknologi • Innovasjonsprosesser • Sjømat • marine proteiner • Konservering • Marine ingredienser • Sjømatkvalitet • Restråstoff • Rammebetingelser • Lipider • Omega-3 fettsyrer • Holdbarhet
Resultater
Resultater
Effect of moderate heating during alkaline extraction on composition and functional properties of brewer's spent grain protein concentrates.
Farjami, Toktam; Slizyte, Rasa; Jensen, Ida-Johanne; Falch, Eva. 2024, Food Bioscience. OCEAN, NTNU
Vitenskapelig artikkel
Effect of moderate heating during alkaline extraction on composition and functional properties of brewer's spent grain protein concentrates.
Farjami, Toktam; Slizyte, Rasa; Jensen, Ida-Johanne; Falch, Eva. 2024, Food Bioscience. UIT, OCEAN, NTNU
Vitenskapelig artikkel
Peptides and proteins.
Rustad, Turid; Falch, Eva; Slizyte, Rasa; Sasidharan, Abhilash. 2024, CRC Press. OCEAN, NTNU
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Chapter 14 Composition and calories.
Falch, Eva; Slizyte, Rasa; Rustad, Turid; Jensen, Ida-Johanne. 2024, CRC Press. UIT, OCEAN, NTNU
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Chapter 2. Peptides and Proteins.
Rustad, Turid; Falch, Eva; Slizyte, Rasa; Sasidharan, Abhilash. 2024, CRC Press. OCEAN, NTNU
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1
-
5
av
141
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
EDUFOOD – Development of education and transfer of knowledge in the area of food technology. (UDs development program for West- Balkan HERD (Higher Education Research Development))
Nils Viktor Juul + 5 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Avsluttet prosjekt
Matakademi - Utredning med sikte på å styrke matfaglig kompetanseutvikling på Frøya
Nils Viktor Juul + 2 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Avsluttet prosjekt
Matkompetanse - økt rekruttering til blå og grønn matproduksjon i Trøndelag
Nils Viktor Juul + 5 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Avsluttet prosjekt
Gaveprofessorat til nytt masterstudium i mat og teknologi
Eva Falch + 3 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Avsluttet prosjekt
Frøyapilot- development of student internship and research collaboration between akademia and marine sector (Frøya)
Eva Falch + 2 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Avsluttet prosjekt
1
-
5
av
12
|
Neste
|
Siste »