Cristin-person-ID: 35687
Person

Eva Falch

  • Stilling:
    Førsteamanuensis
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Næringsmiddelteknologi

Emneord

Bioteknologi • Innovasjonsprosesser • Sjømat • marine proteiner • Konservering • Marine ingredienser • Sjømatkvalitet • Restråstoff • Rammebetingelser • Lipider • Omega-3 fettsyrer • Holdbarhet

Resultater Resultater

Effect of moderate heating during alkaline extraction on composition and functional properties of brewer's spent grain protein concentrates.

Farjami, Toktam; Slizyte, Rasa; Jensen, Ida-Johanne; Falch, Eva. 2024, Food Bioscience. OCEAN, NTNUVitenskapelig artikkel

Effect of moderate heating during alkaline extraction on composition and functional properties of brewer's spent grain protein concentrates.

Farjami, Toktam; Slizyte, Rasa; Jensen, Ida-Johanne; Falch, Eva. 2024, Food Bioscience. UIT, OCEAN, NTNUVitenskapelig artikkel

Peptides and proteins.

Rustad, Turid; Falch, Eva; Slizyte, Rasa; Sasidharan, Abhilash. 2024, CRC Press. OCEAN, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Chapter 14 Composition and calories.

Falch, Eva; Slizyte, Rasa; Rustad, Turid; Jensen, Ida-Johanne. 2024, CRC Press. UIT, OCEAN, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Chapter 2. Peptides and Proteins.

Rustad, Turid; Falch, Eva; Slizyte, Rasa; Sasidharan, Abhilash. 2024, CRC Press. OCEAN, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 5 av 141 | Neste | Siste »